Raceverslag 2e ronde GK4

*|MC:SUBJECT|*
Raceverslag GK4 2 Venray

Trainingen

Op vrijdag stonden Jeffrey en ik op de baan allerlei verschillende dingen te testen. We hebben verschillende motoren getest en hebben na een paar sessies onze beslissingen gemaakt over welke motor we gingen gebruiken en de afstelling van de kart. Vanaf dat moment gingen we alles proberen te finetunen voor de zondag.

Kwalificatie

Wij hadden een goede verwachting voor de kwalificatie. Ik leek de snelheid wel te hebben sinds vrijdag. Helaas doordat er een crash voor mij gebeurde moest ik vol op mijn rem en mijn rondje opgeven. Gelukkig had ik wel daarvoor een tijd neergezet, maar dit resulteerde jammer genoeg in een 19e plek.

Race 1 en 2

Race 1 ging erg lekker. Ik moest als 19e starten en was teruggereden naar de 6e plek.
Race 2 ging helaas minder. Het begon voor de race te regenen. De baan was nog niet te nat voor regenbanden en dus gingen we allemaal op slicks.
Ik kreeg op het begin weinig temperatuur in mijn banden en moest uitkijken aangezien het een gladde baan was. Aan het einde kreeg ik een onterechte penalty en ben ik daardoor 20e geworden.

Finale

De finale (3e race) was een redelijke race. Ik startte als 13e en was als 9e over de lijn gekomen. Dit weekend was weer een goed leermoment en ik zal er uiteraard weer van leren. Mijn volgende race is het Nederlands Kampioenschap in Mariembourg. Laten we van dat weekend een goed weekend maken!

«