NK3 Strijen Verslag

Een weekend waar ik de snelheid had, maar veel pech. 

De snelheid was er, maar had veel pech...
De snelheid was er, maar had veel pech.
Beste allemaal,
het raceweekend zit erop in Strijen. Ik had goed de snelheid te pakken, maar had pech. Ik zal alles vertellen in deze nieuwsbrief.

Zaterdag (Trainingsdag)

Op de zaterdag was het elk uur 20 minuten trainen. Het was erg druk op de baan en ik kon goed kijken hoe mijn snelheid was. Ik reed erg snelle en constante tijden. Alleen ik verloor steeds wat met het optrekken uit de bochten (meer hierover in het volgende stukje). Doordat er veel mensen op de baan waren kon ik veel oefenen op inhalen wat ook erg goed lukte.

Zondag

Trainingen

In de ochtend waren er nog 2 trainingen voordat de kwalificatie begon. Tijdens beide trainingen ging het best lekker en ik zat er goed bij. Voordat de kwalificatie begon deden we een nieuwe set banden erop, want die moesten we ook tijdens de race gebruiken.

Kwalificatie

De kwalificatie was helaas een ramp. Ik had 10 minuten lang de tijd om het beste uit mijn kwalificatie te halen. Tijdens de kwalificatie kreeg ik een probleem, na mijn 4e rondje begon mijn motor in te zakken. Mijn carburateur was kapot gegaan. Ik baalde enorm, want ik wist dat ik de snelheid had. 
De races zouden lastig worden, aangezien het een smalle baan is waar je moeilijk kunt inhalen. Ondanks dat dat zo was ging ik het beste van maken. Ik was alle races erg snel alleen had erg veel ongeluk met alle rijders die voor me reden in het middenveld. Ik zat naast mensen en ze stuurden gewoon in. Ik had erg veel pech dat er allerlei crashes voor mijn neus waren.
In de finale was er met de start een crash ontstaan die ik helaas niet kon ontwijken. Ik had een enorme achterstand daardoor. Door erg snel te rijden had ik toch nog allerlei posities weten te pakken. Dit is wel jammer, want als mijn kwalificatie goed was dan was dit waarschijnlijk allemaal niet gebeurd.

Race resultaten:

Race 1: P9
Race 2: P10
Finale: P7
Ik zal dit seizoen overstappen naar een hogere klasse en een andere motor. Meer hierover zal ik binnenkort bekend maken. 
Ook ben ik gekwalificeerd voor de Tillotson World Cup, maar gaat dit misschien niet door, vanwege Corona. Ik zal pas meer hierover bekend maken, zodra alles zeker is!
Bedankt sponsoren!
Facebook
Facebook
Instagram
Instagram
YouTube
YouTube
Website
Website
Email
Email
Copyright © 2020 Jordi Karting, All rights reserved.

Mailing address:
info@jordikarting.com

Website:

https://www.jordivdweide.com/


«   »