Ook dit seizoen zal ik voor Sturgis Racing gaan rijden.

De persoon achter Sturgis Racing is Sturgis Lammes. Sturgis heeft zelf veel ervaring in het karten. Hij heeft zelf op een erg hoog niveau gereden in verschillende kampioenschappen. En heeft o.a. samen met Max Verstappen geracet. Afgelopen seizoen was de vader van Sturgis mijn monteur. Zijn naam is Pieter Lammes en hij heeft mij op een zeer goede wijze begeleid en geholpen in het afgelopen seizoen om te staan waar ik nu sta.

Sturgis Racing staat vooral voor persoonlijke aandacht en prestaties. Het gaat niet alleen maar om het racen. Het gaat ook om beter te worden in de kartsport, en zo goed mogelijk te presteren in wedstrijden. Sturgis is ook mijn coach. Ik leer ontzettend veel van hem. Overal waar ik kan verbeteren, geeft hij tips en tricks. Vertelt welke keuzes je het beste kan maken in verschillende soorten situaties, en hoe je dan moet handelen.

Naast zijn race team, heeft Sturgis heeft ook een kartschool genaamd: Kartacademy.  Dit heeft ook hetzelfde doel als Sturgis Racing. Persoonlijke aandacht en prestaties. Het echt leren racen en beheren van je kart. Bij de kartschool kun je ook je licentie halen, wat ik ook heb gedaan. Ik ben nu elke maandag en woensdag te vinden om te helpen bij Sturgis Kartacademy.